“Критика забирає енергію. Любов – додає сил”. Ось чому важливо підтримувати людей

“Критика забирає енергію. Любов – додає сил”. Ось чому важливо підтримувати людей

Одна жінка погано виглядала. Їй чоловік так і казав: “Подивися на себе, як погано ти виглядаєш! Це тому, що ти не стежиш за собою. Обличчя набрякло. Очі тьмяні. Де твоя талія, де бадьорість і привабливість?

Займися собою. Дивитися гидко!”. Жінка займалася. Намагалася. Відвідувала косметологів, потіла у спортзалі, навіть зробила косметичну операцію. Але все одно виглядала погано. Чоловік дуже дратувався. А потім пішов пожити окремо у мами, яка теж вважала, що дружина виглядає погано. Жінка гірко плакала. Вона зів’яла, втратила красу, стала некрасива! Але потім поїхала в гості до іншого міста до шкільної подруги. І там зустрічалася зі старими друзями, хоч які вони старі, трохи за тридцять. Співала пісні, танцювала, у похід ходили. А потім колишній однокласник зізнався у своїх почуттях.

Незважаючи на непривабливість і поганий зовнішній вигляд, як думала про себе сама Катя. І в неї також виникли почуття. Вона чоловікові все розповіла по телефону, а той засміявся і сказав, що от і добре. Він давно зустрічається з іншими жінками і просто з жалю з Катею жив. По доброті душевній намагався її виправити та покращити. Живи, Катю, як хочеш. Це твій останній шанс. Минуло три роки. Катя йшла вулицею в тому старому місті, – приїхала до батьків, онука показати.

Ішла й усміхалася. А назустріч – колишній чоловік. Виглядає як завжди чудово! Засмаглий, спортивний. І з подивом каже: “А ти гарно виглядаєш! Дивно. Ось просто інша жінка, а не товста тітка. Бачиш, ти почала займатися собою.

Вклалася в косметолога і спорт. І тебе не впізнати просто! Треба було раніше, тоді я б не розлучився з тобою”. Ну гаразд, давай підемо в кафе. Ти тепер стала іншою! І мені подобаєшся набагато більше!”. Такий був щирий цей колишній чоловік. Навіть хотів Катю обняти по старій пам’яті. Але Катя нікуди з ним не пішла. І не стала говорити, що це не від спорту чи від процедур вона виглядає інакше. А від кохання. Від спокою серцевого. Від того, що має опору. І особисте щастя.

Є людина, яка її просто любить. Якщо когось постійно критикувати, ображати, зачіпати, якщо йому твердити, що він погано виглядає, погано розуміє, нікому не потрібний, ні на що не здатний, людина виглядатиме все гірше і гірше. А коли люблять, людина буде красивою і сяючою. І гарнішатиме на очах… Це з Катею і сталося. Втім, колишній чоловік виглядав теж чудово. Тому що він дуже любив себе.

Тож він навіть не образився. І пішов далі, сяючи всіма вибіленими зубами, оглядаючи зустрічних дівчат, вибираючи кращу, красивішу. Так і ходить досі. Вибирає кращу, але потім обраниця починає погано виглядати. Але сам він виглядає добре, це треба визнати.
Джерело: Історія для натхнення

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!