Інгредієнти:
Рукола - 20 литків,
Салат - 10 листків,
Помідори черрі - 8 шт.,
Огірок - 1-2 шт.,
Редиска - 5-7 шт.,
Цибуля синя - 1 шт.,
Яйця - 3 шт.,
Сир вершковий - 100 гр.,
Сіль - за смаком,
Лимон - 1 ч.л.,
Кунжут - на око,
Олія оливкова - 3 ст.л.,
Зерна гірчиці - 20 гр.,
Зелень петрушки та кропу - по пучку.
Приготування:
Помити під струменем води і просушити листя салату і руколу. Порвати або порізати дрібними шматочками.
Почистити від шкаралупи зварені круто яйця і порізати їх кубиками.
Помити і порізати кубиками - огірок, дольками - помідор, кружальцями - редиску, напівружальцями - почищену від лушпайок синю салатну цибулю.
Порізати кубиками сир.
Зверху салат полити олією і посипати кунжутом.
Переміщати і подавати на стіл, прикрасивши зеленню промитою та розділеною на гілочки зеленню петрушки та кропу.