Інгредієнти:
- телятина - 500 гр;
- рис - 0.5 склянки;
- часник - 1 головка;
- масло вершкове - 50 гр;
- оливки - 10 шт.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- томатна паста - 2 ст.л;
- сіль - 1 ст.л;
- перець червоний пекучий - 1 шт.;
- зелень - за смаком.
Приготування:
Мясо телятини, ні в якому разі не заморожене! потріно промити, нарізати порційними шматками.
Закип'ятити 2.5 л. води, залити нею телятину, варити 30-40 хвилин під кришкою, знімаючи піну.
Промити рис, викласти в бульйон.
Через 10-15 хвилин посолити.
Цибулю і моркву очистити, промити.
Цибулю нарізати кубиками, моркву - смужками.
Часник очистити, подрібнити.
На сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити овочі кілька хвилин, додати томатну пасту і тушкувати 2-3 хвилини.
Перемішати, покласти часник і тушкувати на маленькому вогні 5-7 хвилин.
Перекласти зажарку в суп, додати подрібнену зелень, порізані оливки, перець червоний пекучий.