Домашня ковбаса

Домашня ковбаса

Інгредієнти:

  •  Свинина - 1.5 кг;
  • Сало - 250 грам;
  • Сіль - за смаком;
  • Перець чорний молотий - за смаком;
  • Лавровий лист мелений - на кінчику ножа;
  • Часник - 5 зубків;
  • Кишки свинячі 

Приготування:

Кишкислід замочити у воді на 30 хвилин потім ретельно промити, ретельно споліскуючи зовні і всередині.

М'ясо нарізати невеликими шматочками.

Так само нарізати сало і додати його до м'яса.

Додати спеції і часник подрібнений на шматочки.

Все добре перемішати та покласти в холодильник мінімум на годину.

Підготувати м'ясорубку та насадку для виготовлення ковбас.

Після того, як м'ясо охололо і кишки готові, можна начиняти оболонку.

Кінець оболонки потрібно зав'язати на вузол.

Набиваємо оболонку м'ясом дуже обережно, щоб кишка не порвалася.

Формуємо кільце з ковбаси та перев'язуємо шпагатом, щоб вона тримала форму при запіканні.

Після формування та перев'язування ковбаси, кладемо її в холодильник та розігріваємо духовку до 200 °C

Ковбасу викладаємо у зручну форму та наливаємо трохи води. Вода потрібна для того, щоб ковбаса не пересохла та була соковитою.

Обов'язково потрібно проколоти оболонку по всій довжині кільця ковбаси.

Випікаємо близько 1 години за температури 150 – 180 °C. У процесі ковбасу можна перевернути на інший бік для отримання рівномірного рум'яного кольору з двох боків.

Календар свят

Січень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Новий рік
2345
6
Хрещення Господнє (Богоявлення)
Святвечір
7
Різдво Христове (старий стиль)
89101112
1314
Новий рік (старий стиль)
1516171819
Хрещення Господнє (Богоявлення) [старий стиль]
20
День Автономної Республіки Крим
2122
День Соборності тa Свободи України
232425
День студента (Тетянин день)
26
Всесвітній день митниці
День працівника контрольно-ревізійної служби України
27
Міжнародний день пам'яті жертв Холокоста
2829
День пам'яті героїв Крут
День працівника пожежної охорони
3031
Міжнародний день ювеліра
  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!