Коньяк Shabo

Особливості коньяку Shabo: традиції української якості

Коньяк зазвичай асоціюється зі славетними французькими виноградниками, але вишуканий напій виробляється і в Україні. Це алкоголь, який здобув популярність як серед вітчизняних поціновувачів, так і у жителів багатьох інших регіонів світу. Один із відомих брендів — Шабо — має свої особливості, які роблять його унікальним. 

Традиції виробництва

Напій цієї торгової марки виготовляється в однойменному місті на півдні України, історія виноградарства та виноробства якого налічує понад два століття. Створюючи високоякісний коньяк Shabo, спеціалісти дотримуються класичних традицій, що пройшли через покоління:

  1. використовують тільки найкращі сорти винограду;
  2. застосовують класичні методи ферментації та подвійної перегонки;
  3. роками витримують напій в дубових діжках.

Місцезнаходження Шабо виявилося ідеальним для виготовлення коньяку. Сприятливі кліматичні умови, благодатна земля та дбайливі руки місцевих виноградарів — тут є все, що потрібно для виробництва високоякісної продукції.

Якість сировини

Коньяк Шабо виготовляється з найкращого винограду, завдяки чому має унікальний смак та характер. Ркацителі, Аліготе, Рішат, Каркасон та інші сорти вирощуються на місцевих ділянках. Сировина відбирається дуже ретельно. Не дивно, що такий підхід забезпечує виготовлення високоякісного коньяку з бездоганними характеристиками. На кожному етапі виробництва продукція проходить суворий контроль, що дозволяє запропонувати шанувальникам дійсно елітний напій.

Великий вібір

Коньяк Shabo представлений у широкому розмаїтті. Це дуже просто перевірити, ознайомившись з асортиментом маркету важливих штук Маудау, де можна знайти алкоголь:

  1. різних ступенів витримки: від класичних до ексклюзивних;
  2. з фруктовими, деревними, ванільними, пряними смаками;
  3. з легкою та більш насиченою текстурою.

Кожен вид має свої особливості, тому знайти пляшечку на свій смак зможе кожен шанувальник коньяку.

Чим підкреслити смак Шабо

Благородним напоєм можна насолоджуватися з різноманітними закусками, здатними чудово доповнити букет, розкриваючи його повністю:

  1. глибокий та насичений смак темного шоколаду з виразними нотами какао чудово пасує до складного аромату спиртного;
  2. свіжі або сушені фрукти — виноград, яблука, груші — створять цікаві поєднання;
  3. м'які сири з кремовою текстурою або тверді сорти ідеально комбінуються з вираженими смаковими відтінками алкоголю;
  4. різноманітні види горіхів — мигдаль, фундук, лісові — підходять до деревних і фруктових напоїв.

Немає жодних правил щодо вибору закуски. Все залежить тільки від особистих уподобань. Рекомендації можна адаптувати під власний смак і настрій. Головне — насолоджуватися коньяком Шабо, відчуваючи гармонію в кожному ковтку.

Календар свят

Вересень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
День знань
2
День нотаріату
34567
День підприємця
8
Міжнародний день грамотності
Міжнародний день солідарності журналістів
9
Міжнародний день краси
День тестувальника
День дизайнера-графіка
10
Усесвітній день запобігання самогубствам
111213
День програміста
День українського кіно
День фізкультури і спорту
14
День працівників нафтової, газової тa нафтопереробної промисловості
День танкових військ
15
Міжнародний день демократії
16
Міжнaродний день охорони озонового шару
17
День HR-менеджера
День рятувальника
181920
День рекрутера
День винахідника і раціоналізатора
День фармацевтичного працівника
21
День працівника лісу
День миру
Міжнародний день миру
22
День партизанської слави
2324252627
День туризму
День вихователя і всіx дошкільних працівників
28
День машинобудівника
2930
День всиновлення
Міжнародний день перекладача
Всеукраїнський день бібліотек
     

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!