Інгредієнти:
- Філе куряче - 300 г.
- Консервована кукурудза - 150 г.
- Консервовані ананаси - 200 г.
- Яйця - 4 шт.
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль - за смаком.
- Маслини - 10 шт.
- Рослинна олія (для обсмажування філе).
- Сир - 40 г (для прикрашання).
Приготування:
Філе куряче ріжуть порціонними шматочкамии і обсмажують до золотистої скоринки на сильному вогні.
Далі відварюють яйця, охолоджують, чистять і натирають.
Мясо тушкують близько 5 хвилин під кришкою, додавши трохи води.
Потім охолодіть філе і наріжте невеликими шматочками.
Злийте з ананасів сироп, наріжте їх кубиками.
Переходимо до складання салату.
Інгредієнти викладайте шарами в такому порядку: куряче філе, ананаси, половина кукурудзи, натерті яйця, частина кукурудзи, що залишилася.
Не забувайте солити кожен шар і змащувати майонезом.
Завершальним кроком буде прикрашання салату - посипте блюдо натертим сиром.
За бажання, можете додати зверху маслини, порізавши їх пололам, кріп гілочками, петрушку.