Приготування:
️Відварити макарони в підсоленій воді до готовності зовсім не складно. Для цього треба воду довести до кипіння, вкинути в неї макарони. Варити 5-10 хвилин.
Тим часом готуємо родзинку страви - соус.
Для цього на помірному вогні розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо та поступово тонкою цівкою вливаємо молоко, і помішуючи, доводимо соус до загустіння.
Натріть сир на грубій тертці. Додаємо у соус.
️Солимо, додаємо мелену паприку, часник, натертий сир і проварюємо разом ще 2 хвилини.
Проціджуємо готові макарони через друшляк.
У макарони додаємо соус і проварюємо разом з відвареними макаронами ще хвилинку разом з соусом.
Подаємо до столу гарячими з салатом зі свіжих овочів.