Інгредієнти:
Свиняча рулька - 1 кг
Часник - 1 голловка,
Морква - 1 шт.,
Мед - 1 ст. л. меду
Гірчиця французька - 1 ст.л.,
Соєвого соусу - 2 ст. л.
Хмелі-сунелі та суміш перців - 0,5 ч. л.
Приготування:
Рульку помийте, шкіру почистіть та нашпигуйте часником. У невеликі глибокі розрізи та вкладають зубочок часнику, смужку моркви.
Змішайте мед, гірчицю, соєвий соус та спеції і натріть цією сумішшю рульку. Кількість спецій можна регулювати за вашим смаком. Залиште на добу у холодильнику маринуватися.
Покладіть рульку у форму для запікання, додайте трохи води, накрийте фольгою та запікайте приблизно 1 годину 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Можливо, знадобиться більше часу, якщо ваша рулька має більшу вагу. Готовність перевіряеться шпажкою: якщо з проколу витікає прозорий сік - рулька готова.
Зніміть фольгу та поставте рульку в духовку ще хвилин на 10 - 15, щоб на ній з'явилась апетитна рум'яна шкірочка.