Інгредієнти:
перець болгарський - 1 шт.,
редиска - 5 шт.,
салат айсберг - 2-3 листочка,
помідор - 1 шт.,
творог - 150 г.,
кунжут - 1 ст.л.,
сухарики - 200 г.
Заправка:
олія - 3 ст.л.,
оцет - 1 ст.л.,
мед 1 ч.л.,
гірчиця діжонська - 1 ч.л.,
сіль, перець - за смаком.
Приготування:
Овочі та зелень помити та просушити.
Помити та порізати помідор, болгарський перець, порвати листя салату айсберг, додати творог, порізану редиску та кунжут.
Приготувати заправку: змішати всі інгредієнти та перемішати добре вінчиком.
Полити зверху салат та посипати кунжутом.
Подавати порціонно з сухариками.