Інгредієнти:
- капуста червонокачанна - 200 г
- капуста білокачанна - 200 г
- морква - 1 шт.
- апельсин - 1 шт.
- яблуко - 1 шт.
- петрушка - пучок
- насіння гарбузове - 100 г
- оцет яблучний - 2 ст. л.
- мед - 2 ст. л.
- олія рослинна - 2 ст. л.
- Сіль, перець
Приготування:
Капусту білокачанну та червонокачанну нашаткувати якомога дрібніше і скласти в одну посудину. Перемішати.
Моркву помити, почиститиі натерти.
Яблуко почистити і натерти.
Апельсин почистити, порізати кубиками.
Петрушку дрібно порубати.
Змішати інгредієнти і додати гарбузове насіння.
Для заправки з’єднати яблучний оцет, мед і рослинну олію.
Полити салат і перемішати.