Інгредієнти:
- Маринована морська капуста – 400 г
- Куряча грудинка - 1 шт.
- Яйця перепелині - 6 шт.
- Морква – 2 шт.
- Кунжут – 3-4 столові ложки
- Сіль
- Перець
- Часник - 3 зубка
- Оливки – 20 шт.
- Олія - 2-4 ст.л.
Приготування:
Курячу грудинку відварюють, охолоджують і нарізають кубиками або розподіляють на волокна.
З морської капусти зливають зайвий маринад і викладають в салатницю до мяса курки.
Морквин чистять і натирають на тертці, додають у салатницю.
Розрізають оливки на половинки і також додають до салату.
Солять, перчать за смаком.
Готують заправку з олії та вичавленого часнику. Їх поєднують і перемішують.
Додають кунжут. Перед тим, як додати його до салату, варто трохи підрум'янити, для цього просто висипте насіння на суху розігріту сковороду і періодично його помішуйте, поки воно не стане золотистими.
Перемішайте інгредієнти в салатниці та подавайте, заправте олією з кунжутом, прикрасьте по периметру звареними, очищеними і порізаними навпіл перепелиними яйцями.
Якщо вам здається, що салат сухуватий, перед подачею додайте трохи оливкової олії і ще раз перемішайте.