Інгредієнти:
- філе червоної риби — 250-300 г
- авокадо — 1 шт.
- огірок — 1 шт.
- синя цибуля — половинка
- листовий салат — 1 пучок
- лимон — 1 шт.
- сіль, перець чорний мелений на смак
- соняшникова олія — 2 ст. л
- яблучний оцет — 2 ст. л
- кунжут і м'ята на власний смак
Приготування:
Натріть філе червоної риби сіллю, перцем і свіжовичавленим лимонним соком.
Рибу підрум’яньте на пательні з олією та подрібніть на шматочки.
Огірок наріжте скибочками, авокадо — кубиками, цибулю — півкільцями. Листя салату нарвіть.
У мисці з’єднайте рибу з листовим салатом, огірком, авокадо та цибулею. Посоліть і поперчіть за смаком.
Соняшникову олію змішайте з яблучним оцтом і перцем.
Полийте салат заправкою, посипте кунжутом і додайте гілочки м’яти.