Інгредієнти:
- бринза - 150 г
- помідори - 2 шт.
- огірки - 3 шт.
- маслини без кісточок - 100 г
- перець болгарський - 1 шт.
- цибуля синя - 1 шт.
- олія соняшникова - 3 ст. л.
- сік лимонний - 1 ст. л.
- зелена цибуля, кріп, петрушка - пучок
- мелений чорний перець — за смаком
- сіль — до смаку
Приготування:
Бринза нарізається кубиками.
Наступний етап нарізання помідорів - дольками, огірків - пластинами, болгарського перцю квадратиками, цибулі - півкільцями.
Перемішайте все в одній посудині, додайте маслини.
Посоліть і поперчіть до смаку, додайте лимонний сік і соняшникову олію, зелень.
Перемішайте. Подавайте до столу.