Інгредієнти:
- Редиска - 10 шт.,
- Рукола - пучок,
- Кріп і петрушка - пучок,
- Яйця перепелині - 4 шт.,
- Сир Фета - 150 гр.,
- Лимон - півплода,
- Оливкова олія - 3-4 ст.ложки.
- Перець, сіль - за смаком.
Приготування:
Руколу добре помити та порізати, можна порвати руками.
Сир нарізати кубиками та перекласти в салатник до руколи.
Редиску помити відрізати кінчики з боку бадилля і корінця та порізати невеликими пластинками. Додати в салат.
Розрізати лимон навпіл та вичавленим соком з половинки плода скропити салат, додати зелень.
Посолити та поперчити чорним меленим перецем за смаком та заправити оливковою олією і добре перемішати.
Яйця перепелині зварити круто, почистити та порізати начетверо і додати в салат зверху.