Інгредієнти:
– гарбуз - 200 г ,
– гриби - 200 г ,
– картопля - 2 шт.,
– помідор - 1 шт.,
– корінь петрушки 1 шт.,
– цибуля - 1 шт.,
– олія - 2 ст. ложки,
– вода - 5 стаканів,
- сухарики - за бажанням,
- сіль, перець - за смаком,
- зелень.
Приготування:
Гриби та цибулю чистимо, а потім нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо на пательню та перемішуємо і пасеруємо суміш на олії.
Додаємо на пательню подрібнений корінь петрушки.
Миємо і чистимо картоплю, а також гарбуз. Ріжемо їх на брусочки.
У кастрюлі заливаємо картоплю і гарбуз гарячою водою та варимо 10 хвилин.
Після цього висипаємо у вміст касрюлі засмажку.
Додаємо овочі порізані помідори, сіль, перець, варимо до готовності.
Готову страву можна перебити блендером на пюре. Прокипячуємо 2-3 хвилини.
Висипаємо у фарфорову супницю і подаємо на стіл під кришкою.
У кожну тарілку перед подачею додаємо подрібнену зелень.