Інгредієнти:
-
Хрін - 50 гр;
-
Філе куряче - 1 шт.;
-
Морква - 1 шт.;
- Буряк червоний - половинка;
-
Яйця - 2 шт.;
- Огірок свіжий - 1 шт.;
-
Сир твердий - 50 гр;
-
Майонез - 200 гр.;
- Петрушка - 20 гр.;
- Сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування:
Салат готується шарами на плоскій тарілці.
Перший шар викладається натертим на дрібній терці хроном. Його слід поперчити і посолити та заправити майонезом.
Другий шар викладається тертий сирий буряк. Змащується майонезом.
Третій шар - варене куряче філе, яке слід порвати руками, також заправити майонезом, посолити та поперчити.
Четвертий шар - сира морква, яку теж треба натерти на терці і заправити майонезом.
Пятий шар - варені яйця, натерті на терці і також заправлені майонезом.
Шостий шар - подрібнений свіжий огірок, заправлений майонезом.
Сьомий шар зверху затираємо все твердим сиром та жовтком.
Блюдо прикрашають листочками петрушки.
Перемішують і розкладають на порції під час трапези.