Інгредієнти:
- Редька чорна – 300-400 гр.
- Цибуля синя – 1 шт.
- Олія соняшникова – 3-4 ст. л.
- Оцет – 1-2 ст. л
- Зелена цибуля – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Приготування:
Редьку не промиваємо , а відразу з допомогою ножа чистимо. Очищений продукт ополіскуємо і натираємо на тертці з боку отворів середньої величини.
Чистимо синю цибулину і нарізаємо півкільцями.
Зелень вибираємо будь-яку. Це може бути кріп, петрушка, кінза. У вказаному рецепті додаємо в салат зелену цибулю також. Це для декору.
Зелень промиваємо, осушуємо рушиком від зайвої вологи, а потім нарізаємо дрібними шматочками.
Викладаємо готові для приготування салатву інгредієнти в загальний посуд. Підсолюємо салат, додаємо оцет і олію. Ретельно перемішуємо.
Подаємо салат в салатнику або порційно.
Смак неймовірний після важкого трудового дня.