Інгредієнти:
100 г ;
- 100 г;
-зерна граната - за смаком.
Заправка
30 мл;
1 ч. л.;
-
Приготування:
Моркву та селеру миють, чистять. Так само чистять яблуко.
Плоди беруть в рівній пропорції - по 100 г кожного.
Нарізають тонкою соломкою.
Для заправки у тарілку до 30 мл оливкової олії додають 1 ч. л. гірчиці в зернах, вичавлюють сік з половини лимона. Ретельно перемішують все виделкою.
Петрушку миють та відділяють гілочки і листочки. Листочки кладуть у страву цілими, гілочки викидають.
Викладають нарізані моркву, яблуко та корінь селери у тарілку та додають заправку.
Останній штрих салат солять за смаком і ретельно перемішують.
Подають до столу, прикрасивши листочками петрушки та зернами граната для яскравості і насиченості смаку.