Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.;
- Зелене яблуко – 1 шт.;
- Апельсин – 1 шт.;
- Мелена кориця - на кінчику ножа;
- Мед - 1 ч. ложка;
- Горіхи волоські - 20 зерен-метеликів;
-Родзинки - 20 штук;
- Сметана – 2 ст. ложки;
- Сіль - дрібку.
Приготування:
Моркву помийте, пошкребіть начисто від шкірки, натріть на великій тертці.
Яблуко очистіть від шкірки, виріжте серединку та наріжте брусочками.
Очищений апельсин наріжте кубиками.
Волоські горіхи розбийте, просмажте на пательні без олії до золотистого кольору.
Очистіть зерна від шкірки і подрібніть у блендері.
Додайте до салату подрібнені горіхи та розпарені в окропі родзинки.
Складові салату змішайте, додайте корицю і мед.
Посоліть.
Заправте сметаною.