Інгредієнти:
- буряк - 500 гр
- помідори - 2,5 кг
- морква - 500 г
- цибуля - 500 г
- болгарський перець - 500 г
- часник - 1 головка
- олія - 500 мл
- сіль за смаком
Приготування:
Буряк, моркву і цибулю почистити.
З болгарського перцю видалити насіння і білу перегородку.
З помідорів видалити серцевину.
Буряк, моркву, цибулю, перець і помідори подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м’ясорубку.
Посолити і варити на слабкому вогні 1,5-2 години, регулярно помішуючи.
Наприкінці готування додати перемелений часник.
Ікру розкласти в чисті сухі банки і закатати кришками.
Банки поставити вверх дном до повного охолодження.