Інгредієнти:
-листки салату;
-огірок свіжий - 1 шт;
-перець болгарський червоний і жовтий - по 1 шт;
-виноград киш-миш - 10 виноградин;
-сухарики - 100 грамів;
-маслини - 50 грамів;
-сир фета - 100 грамів.
Соус:
-грецькі горіхи 10 ядер;
-часник - 2 зубка;
-олія - 50 грамів;
-сіль - 20 грамів.
Приготування:
На блюдо викладаєте рвані листки салату. Огірок порізати кубиками огірок, жовтий і червоний болгарський перецьпорізати кубиками також.
Виноград киш-миш розрізаний навпіл і додати в салат.
Маслини порізати, висипати туди ж.
Зверху додаємо порізаний кубиками сир фета.
Все це посипаємо сухариками.
Страву переміщуємо і поливаємо соусом.
Для приготування заправки грецькі горіхи подрібнюють блендером чи м'ясорубкою, додають давлений часник, сіль, олію.
Все гарно перемішати і щке раз посолити.
Порціонні тарілки заповнюють салатом і подають на стіл.