Інгредієнти:
- картоплини - 4 шт.;
- цибулина - 1 шт.;
- яйця - 2 шт.;
- борошно - 2 столові ложки;
- сіль - 1 чайна ложка;
- чорний перець - 1/2 чайної ложки;
- гриби - 200 гр.;
- Рослинна олія для смаження.
Для подачі:
- Сметана або кетчуп
- Нарізана зелень (кріп, петрушка)
- часник
Приготування:
Гриби помити, почистити, нарізати тонкими пластинками.
Цибулю почистити, нарізати кубиками.
Обсмажити гриби з цибулею на рослинній олії.
Картоплю почистити від шкірки, натерти на тертці, відтиснути зайвий сік.
У посудину до картоплі додати яйця, борошно, посолити й поперчити за смаком.
Додати сметану і гриби з цибулею.
На розігріту з олією пательню ложкою викладати деруни.
Смажити до золотистого кольору з обох боків.
Посипати вичавленим через часникодавку часником.
Подавати з кетчупом і зеленню гарячими.