Інгредієнти:
- Капуста синя - 300 грамів;
- родзинки - 50 грамів;
- яблуко - 1 штука;
- морква - 1 штука;
- кунжут 20 грамів;
- сіль до смаку.
Для заправки:
- олії з кукурудзи - 100 мл;
- яблучного оцту - 40 мл;
- зелень 20 грамів;
- мед - 1 ч. л. .
Приготування:
Капусту дрібно нашинкувати, скласти в салатник, посолити до смаку і добре перем'яти, щоб пустила сік.
Додати натерте почищене від шкірки яблуко, натерту почищену морквину. Посипати родзинками.
Підготувати запрвку - змішати окремо олію, яблучний оцет, посічену зелень, кунжут і мед.
Додати заправку до салату і перемішати до однорідності. Залишити на 10 хвилин.
Подають салат у порціонних тарілках. Їдять без хліба і в будь-якій кількості.