Інгредієнти:
- пекінської капусти - 300 г;
- болгарського перцю - 1 шт.;
- огірки невеликі свіжі - 2;
- кукурудза консервована - 200 г;
- пучок зелені (цибуля, петрушка і кріп) - 100 г;
- олії соняшникової або кукурудзяної - 2 ст. л. ;
- дрібка солі;
- яблучного оцту - 2-3 краплі.
Приготування:
Салат розраховано на одну порцію.
Капусту шаткуємо якомога дрібніше і викладаємо її в салатник.
Нарізаємо соломкою болгарський перець (краще червоного або жовтого кольору) та свіжий огірок.
Висипаємо у салат кукурудзу консервовану.
Зелень кропу, петрушки, цибулі дрібно січемо та додаємо в салат.
Щедро заправляємо гарбузовою олією, солимо і за бажанням, якщо хочеться кислинки, збризкуємо страву яблучним оцтом.
Добре перемішуємо та відразу їмо з апетитом і без хліба. Настоювати салат не бажано.