Якщо ви гурман, то це закуска для справжніх цінителів субпродукту. Маринувати вушка можна по-різному, але вказаний варіант найлегший.
Інгредієнти:
Вуха свинячі – 2 штуки.
Цибуля - 1 штука.
Часник – 7 зубчиків.
Запашний перець – чайна ложка.
Суміш мелених перців – дрібка.
Коріандр – 25 гр.
Столовий оцет – 2 столові ложки.
Соєвий соус – 2 столові ложки.
Цукровий пісок – чайна ложка.
Сіль – 2 столові ложки.
Олія соняшникова – 2 столові ложки.
Будь-які приправи на ваш розсуд.
Приготування:
Свинячі вуха ошпарити, зачистити від залишків шерсті, якщо треба обсмалити. Пошкребти добіла. Помити ретельно у проточній воді.
Складіть заготовки в каструлю з холодною водою – це обов’язкова умова, не помиліться, гаряча вода не годиться.
Варити слід у присоленій воді, додавши цибулю, лаврушку, перець.
Дочекайтеся закипання бульйону, зменшіть потужність вогню.
Не забувайте знімати піну. Варіть при тихому кипінні.
Час варіння варіюється в залежності від того, що ви збираєтеся приготувати з свинячих вух.
В основному складає від 1 години до 3-4. Хочете перевірити готовність продукту, попробуйте виделкою виловлене з каструлі вухо. Воно має бути м’яким. Хрящі протикаються.
Змішайте в мисці соєвий соус, оцет, масло, всі перераховані в рецепті приправи і спеції.
Остудіть зварені вушка, залийте маринадом. Наберіться терпіння на 24 години.
Вуха нарізають на порціонні частинки, подають з гірчицею, хроном до гарніру.