Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи

Буряк багатий мінеральними солями, органічними кислотами і фолієвою кислотою. Цей овоч – рекордсмен по концентрації бору і марганцю, а також один з лідерів за вмістом заліза. Речовини в складі буряка покращують обмін речовин, активізують роботу кровотворення, зміцнюють імунітет.

буряків 2-3 коренеплоду
цибулин 1 головка
часнику 3-4 великих зубця
цукру 1-1,5 ч. ложки
солі щіпка
спецій для корейської моркви 1 десертна ложка
меленої паприки по своєму смаку
суміш чорного і червоного гострих перців за бажанням
столового оцту ½ Великої ложки
кип'яченої води половина склянки
рослинної олії 2 великі ложки

Спеціальною теркою, яка призначена для корейської моркви, перетираємо овоч. Якщо такої немає, то буряк можна протерти на тертці з великими зубцями;
Кладемо перетерту буряк в глибоку посуд, засипаємо до неї цукор і сіль;
В пів склянки кип'яченої води наливаємо половину ст. ложки столового оцту, розводимо і вливаємо до буряку;
Все ретельно перемішуємо руками і намагаємося віджати сік. Після перемішування залишаємо постояти деякий час;
Далі робимо заправку. Очищаємо цибулину від шкірки і ріжемо невеликими квадратиками;

Ставимо на плиту сковорідку, ллємо олію і прогріваємо;
У гаряче масло засипаємо все приправи;
Засипаємо до приправ цибулю, все добре змішуємо і залишаємо обсмажуватися кілька хвилин;


Потім подавлений часник кладемо в засмажку з цибулі і приправ;
Все перемішуємо і залишаємо смажитися ще 2-3 хвилини;
Знімаємо соус з вогню і відразу ж перекладаємо в миску до буряках, всі інгредієнти ретельно перемішуємо. Можна притрусити зеленню.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!