Фото Ресторан Рок-н-Ролл

Найгостріша піца – до уваги любителів пікантних смаків

Ви любите гостру піцу, але більшість того, що пробували, не відповідає цьому критерію? Дійсно, така піца може мати різний ступінь гостроти – легкий, помірний та високий, що є екзотикою для Полтави. А ще кожен гурман сам оцінює ці ступені, в залежності від рівня чутливості власних смакових рецепторів. Тож так іноді й буває, що страва, яка є надміру гострою для однієї людини, не здатна задовольнити іншу людину, котра любить ще більш гострі смаки. Пропонуємо вашій увазі ознайомитися з тим, як вирішує питання гостроти страв ресторан Рок-н-Ролл, який злітку працює у Полтаві, надаючи своїм клієнтам послуги у форматі сервісу доставки.

Різний ступінь гостроти піци

Далеко не усі поціновувачі піци люблять її гострі смаки. Тож переважна більшість страв тут є негострими. Ніжність смаків дає нагоду краще відчути особливості кожного з інгредієнтів. Однак це не той варіант, якого хотіли б прихильники гостроти. Тож тут для них підготували одразу 5 варіантів піци, котра є гострішою, ніж передбачають звичні рецептури. Щоб клієнтам легше було її обрати, біля цієї піци розміщують спеціальну позначку, яка дає можливість краще зорієнтуватися. Розглянемо детальніше кожен з цих варіантів, починаючи з найбільш гострого.

«Вогняна Кароліна»: багатство інгредієнтів та екстремально гострий смак

Якщо все, що ви пробували раніше під позиціонуванням «гостра піца», на ваш погляд, насправді не дотягувало до цього визначення, то «Вогняна Кароліна» виправить ситуацію. В подарунок до цієї піци надається літр молока, а на її фотографії можна побачити напис «кусай обережно». Інтригує, чи не так? Давайте більш детально розглянемо те, чим вирізняється смак цієї страви з-поміж інших.

Перш за все, ця піца не просто гостра, а й поживна. Вона є дуже смачною та ситною. Проаналізуйте й самі: апетитний сир моцарелла, мисливські ковбаски, салямі… Ці складники роблять піцу дуже апетитною. А гостроти та виразності їй додають:

  • часник,
  • петрушка,
  • болгарський перець,
  • цибуля «марс».

Соус помодоро підходить до всього переліченого та відмінно пасує до того, що гурмани звикли називати хорошою піцою «на червоному соусі». А соус Carolina reaper стає тим «секретним інгредієнтом», який надає такої виразності смаку цієї страви. Важить ця піца 620 грамів, що цілком достатньо, аби ситно поїсти двом людям.

«Дьябло»: піца для тих, хто надає перевагу середній гостроті

Найгостріша піцаФото: Скріншот з сайту rnr.ua

Не всі клієнти люблять екстремально гострий чи, навпаки, ніжний смак. Для таких випадків у меню закладу Рок-н-Ролл представлена піца Дьябло, яка володіє помірною гостротою. Отож, давайте знайомитися з тим, які саме складники входять до її смакової палітри та забезпечують клієнтам приємні гастрономічні враження.

Як і попередньому прикладі, тут є соус помодоро. Це закономірно, адже зазвичай на білому соусі готується піца, яка є більш ніжною на смак, а на червоному – та, яка має більшу гостроту. У рецептурі цієї піци поєднується 2 види сиру. Це моцарелла та копчений сир. Таке поєднання робить піцу дуже смачною. Ще примітною особливістю цієї рецептури є те, що у ній поєднується одразу кілька видів м’яса. Куряче філе додає до смакової палітри нотки ніжності. Мисливські ковбаски та гостра салямі роблять смак піци більш виразним. А рукола, перець чилі та соус «шрірачи» надають страві гостроти. Навіть якщо глянути на світлину цієї піци на сайті закладу, можна побачити, наскільки апетитно вона виглядає. Важить порція 640 грамів.

«Фатторія», «Тедеска» та «Халапеньо»: піца для любителів легкої гостроти

Для тих гурманів, які люблять, аби піца була трохи гострою, але без надмірності, варто звернути увагу на якийсь з перерахованих варіантів. А ми розглянемо їх усі почергово. Отож, розпочнемо з «Фатторії»:

  • Порція важить 600 грамів.
  • У ній поєднано 2 види м’яса. Це бекон та куряче філе.
  • Петрушка додає цій рецептурі свіжості, а печериці в каррі роблять її смакову палітру більш розмаїтою.

Цікавим є те, що, попри гостроту, піца приготована на вершковому соусі. Мабуть, у багатьох гурманів виникло закономірне питання з приводу того, що ж надає страві тієї легкої гостроти? Таким інгредієнтом стає перець чилі, котрий відмінно виконує свою функцію.

Якщо ж ви хочете піцу легкої гостроти на червоному соусі, то зверніть увагу на варіант «Тедеска». Дійсно, під час її приготування використовується соус помодоро. І тут теж ви можете побачити різні види м’яса. Серед них ніжне куряче філе, соковитий бекон та апетитні мисливські ковбаски. Айсберг робить піцу не лише смачною, а й більш візуально привабливою. Помідор доповнює цю кулінарну композицію. А сир моцарелла відмінно пасує до страви. Гостроти цій страві додає соус спайсі у поєднанні з часниковою олією. Це невід’ємні інгредієнти, завдяки яким піца набуває приємної легкої гостроти. Важить порція піци «Тедеска» 650 грамів.

І остання, 5-та рецептура, яку ми розглянемо, це «Хапаленьо». Вона теж приготована на соусі помодоро. Важить 600 грамів. Називається на честь перця Халапеньо, який є її смаковим акцентом та надає їй легкої гостроти. Цей перець прийшов на наші терени з міста Халапа у Мексиці. Є різновидом перцю чилі. Його плоди збирають тоді, коли вони є зеленими. Саме в такому стані перець має максимум корисних речовин та найкращий смак. Також в основі рецептури піци «Халапеньо» є салямі та сир моцарелла.

Підводячи риску…

Ну ось ми й ознайомилися з ключовими варіантами піци різної гостроти від ресторану Рок-н-Ролл. Обирайте з них той, який вам найбільш сподобається за своїми інгредієнтами. Також тут є багато інших смачних страв – починаючи з ролів та закінчуючи різними видами десертів.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!