Склад
Цукор – 2 ст. л.
Мандарини – 6 шт.
Борошно – 250 г
Масло вершкове – 250 г
Розпушувач – 20 г
Ванілін – 0,5 ч. л.
Яйця – 4 шт.
Волоські горіхи – за смаком
Готуємо
Збити цукор і яйця до пишної піни.
Додати розпушувач, просіяне борошно, ванілін і добре все перемішати.
Розтопити масло і додати в тісто.
Збити до однорідної маси.
Очистити мандарини від шкірки, прибрати прожилки та розділити на часточки.
У форму для випікання застелити пергаментний папір і вилити тісто.
Зверху викласти часточки мандаринів.
Випікати при 180 градусах, 30-35 хвилин, поки пиріг не стане золотистим.
Подавати теплим, зверху за смаком можна посипати горішками.
Джерело Журнал великого міста