Кращі моделі мʼясорубок Zelmer

Кращі моделі мʼясорубок Zelmer

Коли йдеться про кулінарні творіння та приготування смачних страв, однією з найважливіших складових є якісна м'ясорубка. Справжнім відкриттям для багатьох гурманів стали вироби від торгової марки Zelmer, що вражають якістю та функціональністю. У каталогах магазинів наразі представлені різноманітні моделі вказаних пристроїв. Про них далі й піде мова.

Переваги м'ясорубок Zelmer

При виборі тієї чи іншої моделі м’ясорубки люди замислюються над тим, які саме переваги вона має. Напевно можна сказати, що м'ясорубка Зелмер в Алло буде мати:

  1. Якість. Однією з головних особливостей виробів торгової марки є їх високий рівень надійності. Вони виготовляються а допомогою сучасних технологій, що забезпечує довгий термін служби. Матеріали — харчові пластмаси та метали, безпечні для здоров’я.
  2. Потужність. Пристрої бренду відзначаються вражаючою продуктивністю, що дозволяє легко перемолоти будь-яке м'ясо, навіть кістки. За їх допомогою також можна подрібнювати лід, горіхи та інші тверді продукти.
  3. Функціональність. Прилади оснащені різноманітними додатковими можливостями. Насамперед такими, як насадки для приготування ковбаси, надміцне корпусне покриття, індикатор роботи та інші корисні опції.
  4. Легкість в обслуговуванні. Техніка проста у використанні та очищенні завдяки розбірним деталям конструкції, які можна легко мити вручну або в посудомийній машині.

Таким чином, вказані прилади будуть надійними помічниками на кухні. Причому не лише вдома, а й у закладах громадського харчування, наприклад ресторанах, кафе, їдальнях.

Популярні моделі м'ясорубок Zelmer

Наразі у каталозі магазину можна побачити різні моделі м’ясорубок «Зельмер». Далі наведено рейтинг найбільш популярних варіантів, рекомендованих до покупки:

  1. ZMM4080B. Модель відома своєю максимальною потужністю 1900 Вт, що дозволяє подрібнювати тверді продукти без зусиль. Вона оснащена перфорованими дисками з діаметрами отворів 3, 5 та 8 мм. Це допомагає робити крупний та дрібний фарш. Також в комплекті є насадка для ковбас.
  2. ZMM9802B. Техніка вражає функціональністю та надійністю. Має заявлену продуктивність 3 кг м’яса за хвилину. Максимальна потужність складає 2200 Вт.
  3. ZMM9801B. Найбільший показник потужності пристрою також складає 2200 Вт при аналогічній продуктивності. Дозволяє отримувати бажану консистенцію продуктів.

Окрім вказаних моделей в каталозі є багато інших варіантів, на які варто звернути увагу.

Висновок

М'ясорубки Zelmer — це ідеальний вибір для тих, хто цінує якісну та надійну кухонну техніку. Завдяки її потужності, функціональності та легкості в обслуговуванні ви завжди зможете отримати ідеально подрібнені продукти для свого улюбленого блюда. Вибираючи модель, слід визначитися, які саме завдання вона має виконувати. Від цього залежать наявність певних насадок і потужність.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!