Згідно з астрологами: який відпочинок вибрати кожному знаку Зодіаку, щоб набратися сил

Згідно з астрологами: який відпочинок вибрати кожному знаку Зодіаку, щоб набратися сил

Овен

Найперший, найактивніший, імпульсивний і спонтанний — основні показники, що описують Овна. Відпочинок для нього — це будь-які види активної діяльності, адже що більше активності, то більше заряджаються батарейки Овнів. Ідеально підійде екстремальний спорт, катання на мотоциклах/квадроциклах, картинг, стрілянина та все, де є енергія та драйв. Якщо плануєте відпустку, беріть якнайбільше активних екскурсій або самі досліджуйте максимальну кількість локацій. У перервах між активностями Вас чудово розслабить відпочинок біля багаття, інформує Ukr.Media.

Телець

Ось хто по-справжньому цінує комфорт та практичність. Найкращий відпочинок для Тельця — сходити на масаж, спа-процедури, бажано, щоб місце було красиве, стильне, а якість послуг максимально висока. Відпочинок вам потрібен спокійний і неквапливий, такий, де можна насолоджуватися смачною їжею, чудовим сервісом, де все буде для Вас.

Близнята

Місце сили Близнят, точніше Дія сили — це спілкування та зміна діяльності. Здійснюйте якнайбільше поїздок, спілкуйтеся з людьми на різні теми, дізнавайтеся про нове, подорожуйте на машині, катайтеся на велосипеді, роликах, грайте в ігри на свіжому повітрі, більше гуляйте пішки і досліджуйте нові маршрути. Це по-справжньому зарядить Вас!

Раки

Займайтеся діями, які несуть емоційний комфорт. Як відпочинок підійдуть прогулянки на природі, поїздки на море, при цьому важливо зупинятися в затишних готелях, можна в невеликих сімейних готелях. Набратися сил допоможе поїздка до села чи до родичів. Якщо не плануєте нікуди їхати, завітайте до басейну, подивіться душевні, сімейні фільми.

Лев

Розкіш, статус, розваги — це все про Вас, дорогі Леви! Оточуйте себе людьми, які можуть говорити Вам компліменти. Як відпочинок вибирайте найкращі місця та готелі, сходіть у казино, в парки атракціонів, якнайбільше розважайтеся і будьте, у хорошому сенсі цього слова, дитиною, відкритою світу. Вибирайте сонячні країни, співайте у караоке, відвідуйте місця, де є веселощі, сходіть до театру.

Діва

Для Дів дуже важливі деталі, тому, плануючи відпочинок, продумайте все до дрібниць і дотримуйтесь вибраних маршрутів. Вам чудово підійде відпочинок в облагородженому парку, заплануйте пройти екологічні шляхи здоров'я. Перезавантажитися і набратися сил допоможе спілкування з тваринами — покатайтеся на конях, гуляйте з домашніми улюбленцями.

Терези

Терезам потрібно відпочивати красиво. Виставки, естетичні простори, музеї, театри, дизайнерські простори, філармонії — ось що по-справжньому надасть Вам енергії. Якщо хочеться спортивнішого відпочинку, вибирайте престижні і дорогі активності, наприклад, йдіть у кращий спорт клуб, пограйте у великий теніс, сходіть на бальні танці. Оточіть себе гарними речами, квітами, картинами, предметами мистецтва.

Скорпіон

Найкращий відпочинок для Скорпіона той, що змушує кипіти у жилах кров. Відмінно зайдуть прогулянки небесним мостом, банджі-джампінг, серфінг, стрілянина в тирі. Вибирайтеся в походи, на шашлики, поїдьте до вулканів, сходіть у сауну, лазню з віниками, відвідайте енергетично сильні місця, відпочиньте в нічному клубі.

Стрілець

Вас якнайкраще запалюють подорожі, нові країни, інші культури. Тому найкращий відпочинок для Вас — поїхати кудись і розглядати, вивчати наш неосяжний світ, куштувати екзотичну їжу, багато гуляти та практикувати спілкування іноземними мовами. Шукайте пригоди і привносьте у своє життя якнайбільше різноманітності.

Козеріг

Між відпочинком та роботою Ви зазвичай обираєте друге. Але якщо вже відпочивати та набиратися сил, то в цьому Вам допоможуть походи в гори, скеледром чи, наприклад, музеї. До речі, Вам чудово підходять зимові види спорту (якщо влітку Ви все ж таки працюєте).

Водолій

Відвідуйте сучасні, незвичайні місця, займайтеся колективною творчістю, катайтеся на Зіплайні, стрибайте на батутах, спілкуйтеся з однодумцями, вирушайте в джип-тур, сплав на байдарках, займайтеся груповими видами спорту, катайтеся на велосипеді, самокаті, якнайчастіше тусуйтеся — все це буде давати Вам величезну кількість енергії та сил!

Риби

Сходіть на концерт улюбленого гурту, займіться творчістю, відвідайте спа, придбайте собі новий парфум, погуляйте у лісі, їдьте до моря, фотографуйте. А ввечері можете включити романтичний фільм, запалити арома свічку і налити собі келих вина. Такий відпочинок ідеально підійде милим, прекрасним Рибам і наповнить новими силами.

Джерело https://ukr.media/esoterics/452936/

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!