Інгредієнти
річкова риба - 0,5 кг;
курятина - 0,5 кг;
картопля - 5 бульб;
два літри питної води;
пшоно - 0,5 склянки;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
кухонна сіль;
зелень свіжа;
.чорний перець мелений;
Приготування:
Курятину підготуйте до приготування. Налийте у кастрюлю воду, покладіть курятину і поставте на вогонь.
Рибу почистіть, помийте, відокремте голову і хвіст. Тушку наріжте шматками. Викладіть в каструлю, залийте очищеною водою і поставте на вогонь. Варіть сорок хвилин.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте невеликими шматочками.
Вийміть курку і рибу з бульйону, відокремте м’якоть від кісток. Бульйон процідіть, повернути в каструлю і закип’ятіть. Викладіть в нього картоплю і м’якоть риби та мясо курки. Перемішайте і варіть п’ять хвилин.
Пшоно викладіть в піалу, промийте і викладіть в каструлю. Варіть ще хвилин десять, періодично розмішуючи.
Овочі очистіть і вимийте. Морквину подрібніть. Цибулю дрібно покришіть. Болгарський перець наріжте невеликими шматочками.
Викладіть подрібнені овочі в кастрюлю і готуйте, постійно помішуючи, до м’якості.
В каструлю покладіть лавровий лист. Поперчіть, посоліть і варіть хвилини три. Додайте подрібнену зелень, зніміть з плити, накрийте кришкою і настоюйте кілька хвилин.
Подається з пампушками з часником.