Інгредієнти:
Куряча печінка - 450-500 г
Цибуля ріпчаста - 2-3 шт.
Часник - 3-4 зубчики
Яблука - 2 шт.
Морква середня - 1 шт.
Оцет бальзамічний - 1 ст.л.
Зелень петрушки, кропу, бальзаміну
Олія
Сіль, перець
Приготування:
Нарізати цибулю кільцями. Розігріти на сковорідці олію, вкинути цибулю.
Моркву нарізати кружечками. Додати її до цибулі.
Подрібнити часник і теж відправити на сковороду. Обсмажити овочі, помішуючи, до прозорості цибулі.
Додати нарізані яблука.
Печінку посолити та поперчити.
Розподілити овочі по периметру сковороди, залишивши центр вільним. Викласти туди курячу печінку. Обсмажувати по 3-4 хвилини на кожному боці.
Перемішати печінку з овочами. Додати бальзамічний оцет, ще раз перемішати.
Обсмажувати курячу печінку з цибулею та морквою 1 хвилину, потім накрити кришкою й прибрати з вогню.
Під час подачу смажену курячу печінку посипати рубаною зеленню петрушки.