Інгредієнти:
1 кг яловичої вирізки;
1 мл меду;
по 5 г сушених цибулі та часнику;
червоний / чорний мелений перець;
по 150 мл соєвого соусу;
трохи паприки
Приготування:
- М'ясо промивається, обсушуємо і нарізається тонкими пластами.
- В піалі змішуються суха суміш овочів з меленим перцем.
- У мисочці побільше змішуються соуси, до яких додаються вміст піали і рідкий мед.
- Кожна м'ясна смужка добре вмочається в маринаді і викладається в миску, в якій м'ясо відправляється в холод маринуватися.
- Після 4 годин м'ясні пласти розкладаються по паперовому рушнику.
- Щоб зайва волога вбралася, в процесі сушіння серветки змінюються не менше 2 разів.
- Далі смужки яловичини викладаються на решітку, яка поміщається на 3-4 години в духовку, де вони набувають гарний коричневий колір.
- Готове м'ясо ділиться на квадрати в формі чипсів.