Поєднання гіркого кавового смаку, насиченої полуничної яскравості і сметанної ніжності в одному десерті - просто чудове. Не бійся експериментувати, адже ти отримуєш нову несподівану смакоту з такою, здавалося б, звичної ягодою, як полуниця.
Десерт з полуницею: кавово-полуничне суфле - інгредієнти:
300 г полуниці,
 400 мл сметани,
 500 мл молока,
 1 ст. ложка меленої кави,
 3 пакетика желатину,
 цукор за смаком,
 300 мл води.
Десерт з полуницею: кавово-полуничне суфле - приготування:
Полуницю помий, очисти від хвостиків і обсуши. Велику полуницю поріж, дрібну можна залишити цілою.
 Молоко налий у блендер, додай кілька ягід полуниці і цукор за смаком. Збий молочну масу. Пакетик желатину розведи водою, як вказано в інструкції, додай у молочно-полуничну суміш і ще раз збий блендером.
 Перелий молочно-полуничне суфле у форму і відправ для застигання в холодильник.
 Завари каву з цукром. Другий пакетик желатину розведи водою за інструкцією, додай його в каву, перемішай і також вилий у форму, а потім відправ у холодильник для застигання.
 Коли обидва желе застигнуть, дістань їх із холодильника, поріж великими шматочками і виклади пошарово в піали.
 Змішай сметану з цукром і збий до утворення піни. Потім розведи водою третій пакетик желатину, додай до сметани і знову збий. Розлий сметанне суфле по піалах і відправ у холодильник для застигання.
 Коли суфле застигне, виклади поверх нього полуницю. Подавай десерт з полуницею охолодженим.

 
	



