Інгредієнти:
Ягоди черешні.
Вода.
Цукор.
Приготування:
Перебираємо ягоди, промиваємо та відкидаємо на друшляк.
Доводимо воду до кипіння у каструлі.
Наповнюємо простерилізовану банку черешнями, ставимо її у велику миску. Наповнюємо її окропом до самого верху, прикриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин.
Потім зливаємо воду без ягід у чисту каструлю і додаємо цукор. Готуємо до повного розчинення кристалів цукру.
Наливаємо отриманий сироп у банку з ягодами до самого верху та закочуємо. Якщо сиропу недостатньо, доливаємо киплячу воду.
Перевертаємо банку вниз дном і укутуємо рушником. Залишаємо до повного охолодження.