Суп з печерицями, вершками і брокколі

Суп з печерицями, вершками і брокколі

Інгредієнти

копчений бекон - 100 грамів  

цибулина - 1  шт., 

картопля - 3 шт.

печериці - 600 грамів,

 часник -2 зубки,

води або бульйону - 1,5 л, 

морква - 1 шт.,

брокколі - пів невеликої головки,

напівтвердий сир - 200 грамів

крохмал -2 ч.л.,

вершки 30% - 200 мл,

сіль за смаком,

перець чорний мелений за смаком

 зеленої цибулі - ½ пучка.

Приготування:

Бульйон готується з курчого м’яса окремо.

Для страви порізати кубиками бекон. Скласти його в 3-літрову каструлю з товстим дном і поставити на середній вогонь.

Витопити якомога більше жиру.

Додати порізану цибулю й тушкувати, помішуючи, до м’якості.

Додати вичавлений часник та порізані печериці й тушкувати усе разом, доки гриби зм’якнуть.

Вкинути в каструлю картоплю й влити воду 1,5 л.

Моркву вирізати канавки вздовж, щоб у перерізі вона була у вигляді зірочок.

Вкинути у суп.

Посолити усе до смаку й варити до готовності картоплі. 

Вкинути  розібрану на дрібні суцвіття брокколі. Варити 5 хвилин.

У невеликому посуді змішати крохмал та напівтвердий, покришений на тертці сир. 

Перемішати й додати у киплячий суп, постійно помішуючи.

Влити вершки, довести усе до кипіння й зняти з вогню.

Приправити суп чорним меленим перцем, спробувати на смак і якщо потрібно досолити.

Посипати кожну порцію подрідненою зеленою цибулею, прикрасити зеленню.

 

Календар свят

Січень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Новий рік
2345
6
Хрещення Господнє (Богоявлення)
Святвечір
7
Різдво Христове (старий стиль)
89101112
1314
Новий рік (старий стиль)
1516171819
Хрещення Господнє (Богоявлення) [старий стиль]
20
День Автономної Республіки Крим
2122
День Соборності тa Свободи України
232425
День студента (Тетянин день)
26
Всесвітній день митниці
День працівника контрольно-ревізійної служби України
27
Міжнародний день пам'яті жертв Холокоста
2829
День пам'яті героїв Крут
День працівника пожежної охорони
3031
Міжнародний день ювеліра
  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!