Суп з печерицями, вершками і брокколі

Суп з печерицями, вершками і брокколі

Інгредієнти

копчений бекон - 100 грамів  

цибулина - 1  шт., 

картопля - 3 шт.

печериці - 600 грамів,

 часник -2 зубки,

води або бульйону - 1,5 л, 

морква - 1 шт.,

брокколі - пів невеликої головки,

напівтвердий сир - 200 грамів

крохмал -2 ч.л.,

вершки 30% - 200 мл,

сіль за смаком,

перець чорний мелений за смаком

 зеленої цибулі - ½ пучка.

Приготування:

Бульйон готується з курчого м’яса окремо.

Для страви порізати кубиками бекон. Скласти його в 3-літрову каструлю з товстим дном і поставити на середній вогонь.

Витопити якомога більше жиру.

Додати порізану цибулю й тушкувати, помішуючи, до м’якості.

Додати вичавлений часник та порізані печериці й тушкувати усе разом, доки гриби зм’якнуть.

Вкинути в каструлю картоплю й влити воду 1,5 л.

Моркву вирізати канавки вздовж, щоб у перерізі вона була у вигляді зірочок.

Вкинути у суп.

Посолити усе до смаку й варити до готовності картоплі. 

Вкинути  розібрану на дрібні суцвіття брокколі. Варити 5 хвилин.

У невеликому посуді змішати крохмал та напівтвердий, покришений на тертці сир. 

Перемішати й додати у киплячий суп, постійно помішуючи.

Влити вершки, довести усе до кипіння й зняти з вогню.

Приправити суп чорним меленим перцем, спробувати на смак і якщо потрібно досолити.

Посипати кожну порцію подрідненою зеленою цибулею, прикрасити зеленню.

 

Календар свят

Липень, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
День архітектури України
День слідчого
2
День податківця України
34
День судового експерта
56
День Військово-морських Сил Укpаїни
День військ ППО Збpойних Сил України
7
День пpацівника природно-заповідної справи
891011
Всесвітній день народонаселення
12
Всесвітній день бортпровідника
13
День рибалки
1415
День Української Державності
16
День бухгалтера
1718
Міжнародний день Нельсона Мандели
1920
День працівників металургійної тa гірничодобувної промисловості
2122232425
День системного адміністратора
2627
День флота України
День працівників торгівлі
28
День Української Державності
Міжнародний день боротьби iз вірусними гепатитами
День PR-спеціаліста
293031   

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!