Інгредієнти:
М’ясо (курятина) – 400 гр;
Картопля – 3-4 шт;
Борошно пшеничне 400-450 гр;
Яйце куряче – 1 шт;
Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.;
Вода – 250 мл;
Олія рослинна – 1 ст. л;
Сіль – 0.5 ч. л;
Цукор – 0.5 ч. л.
Приготування:
Змішуємо в мисці 250 мл теплої води, сіль, цукор, яйце і рослинну олію.
Поступово починаємо додавати туди просіяне борошно.
Як тільки ложкою перемішувати стане важко, перекладаємо тісто на стіл і продовжуємо вимішувати руками.
Робимо це до тих пір, поки тісто не стане м’яке і еластичне.
Після цього, обертаємо його плівкою і залишаємо на 10-15 хвилин.
М’ясо промиваємо.
Картоплю та цибулю очищаємо від шкірки.
Потім, м’ясо, картоплю і цибулю нарізаємо невеликим кубиком.
Солимо і перчимо за смаком.
За бажанням, додаємо улюблені спеції.
Все добре перемішуємо.
Тісто ділимо на дві рівні частини.
Одну частину прибираємо в пакет або обертаємо плівкою.
Другу частину викладаємо на посипаний борошном стіл і розгортаємо в дуже тонкий пласт.
Змащуємо пласт тіста олією і рівномірно розподіляємо половину начинки.
Після цього, акуратно починаємо згортати тісто в рулет.
Продовжуємо формувати рулет з тіста.
Акуратно з’єднуємо край.
Кінчики прищипуємо.
Варимо на пару близько 30-35 хвилин.
Готовий Ханум з м’ясом і картоплею подаємо до столу з улюбленим соусом з помідорів.