Інгредієнти:
Капуста молода - 250 г
Кукурудза консервована - 100 г
Помідори черрі свіжі - 3 штуки
Огірок свіжий - 1 штуки
Вишні свіжі - 10 штук
Яйце - 3 штуки
Сметана 20% жирності - 50 г
Цибуля синя салатна - 1 штука
Петрушка свіжа - пучок
Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Яйця відварити круто, остудити і почистити.
З кукурудзи злити маринад.
Молоду капусту вимити, нашаткувати тонкими смужками.
Цибулю синю салатну порізати тонкими повздовжніми смужками.
Огірок вимити, нарізати соломкою, так само вчинити з яйцем.
Помідори нарізати дольками.
Вишні помити, видалити кісточки, порізати навпіл.
Петрушку подрібнити.
Вглибокій мисці змішати всі інгредієнти, додати кукурудзу.
Посолити, поперчити за смаком і заправити салат сметаною 20% жирності.