Інгредієнти:
Капуста молода - півголовки,
Морква молода - 1 морквина,
Цибуля червона - 1 цибулина,
Сіль - за смаком,
Цукор - 1 чайна ложка,
Оцет - 1 столова ложка,
Перець чорний мелений - 1 дрібка,
Сметана - 2 столові ложки,
Майонез - 1 столова ложка.
Гірчиця готова до вжитку - 1 столова ложка.
Зелень петрушки, кропу.
Приготування:
Шаткуємо дрібно капусту.
Нарізаємо цибулю пополам, а потім кожну половинку уздовж.
Натираємо морквину.
Все складаємо в одну посуду. Додаємо цукор, сіль, оцет.
Перемішуємо разом з сіллю, цукром та оцтом.
Заправляємо сметаною, майонезом, додаємо гірчицю та перець чорний мелений.
Додаємо зелень подрібнену петрушки, кропу.
Знову перемішуємо.
Салат готовий