Інгредієнти:
- Апельсини - 2 шт.
- Білокачанна капуста - 200 г
- Морква - 200 г
- Бринза - 200 г
- Петрушка за смаком
- Сіль за смаком
- Суміш перців за смаком
- Олія соняшникова рафінована - 3 ст. л.
- Лимонний сік - 1 половинка лимона
Приготування:
Апельсини розріжте на половинки. Вийміть м'якоть.
Мякоть апельсина дрібно поріжте в салат.
Білокачанну капусту дрібно порубайте. Посоліть, поперчіть. Перемішайте.
Моркву потріть на тертці.
Додайте дрібно порізану бринзу.
Все перемішайте в одній посудині, заправте олією та лимонним соком.
Викладіть суміш в апельсинову цедру.
Петрушку порубайте. Додайте зверху.
Подавайте до столу.