Інгредієнти:
- Лаваш покупний – 2 шт.
- Печериці – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста - 3 шт.
- Морква - 1 шт.
- Горошок консервований - 100 гр.
- Сметана або майонез -100 гр.
- Твердий сир – 200 гр.
- Сіль, перець – за смаком
- Кріп, петрушка
Моркву шаткуємо кубиками і обсмажуємо.
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору .
Печериці миємо, чистимо та нарізаємо дрібними кубиками.
Гриби і цибулю разом з морквою обсмажуємо до готовності.
В охолоджену масу додаємо сіль, перець за смаком, а також дрібно порізані кріп та петрушку, горошок.
Лаваші розрізаємо на 8 шматочків.
Викладаємо перший на деко, застелене фольгою.
Зверху викладаємо гриби, потім знову лаваш, гриби і так до останнього лавашу, що завершує пиріг.
Готовий листковий пиріг повністю обмазуємо сметаною або майонезом (навіть боки), посипаємо тертим сиром і ставимо в духовку на пару хвилин, поки сир не стане красивою скоринкою.
Подаємо пиріг через 2 години, щоб він встиг просочитися.