Інгредієнти:
Свинина – 300 гр.
Картопля – 300 гр.
Цибуля ріпчаста – 100 гр.
Помідори свіжі - 2 шт.
Майонез – 3 ст.л.
Сир твердий – 100 гр.
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.
Олія – 2 ст.л.
Приготування:
Свинину заздалегідь розморожуємо, овочі очищаємо і промиваємо.
Картоплю нарізаємо тонкими кружальцями, ріпчасту цибулю – кільцями.
Свинину ділимо на два стейка. Добре відбиваємо їх кухонним молоточком.
Форму для запікання поливаємо олією. Викладаємо кружальця картоплі. Солимо, перчимо і поливаємо майонезом.
Далі викладаємо свинину. Промазуємо м’ясо майонезом.
Зверху викладаємо шар з цибулі.Посипаємо твердим сиром, який попередньо натираємо на терці.
Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку на 40-45 хвилин.
Прикрашаємо порізаними помідорами і ставимо випікатися ще на 5-10 хвилин.