качиний суп

качиний суп

Інгредієнти:

качиний каркас - 1шт.

локшина - 400 грамів

картопля - 2 шт.

цибуля - 1 шт.

морква - 1 шт.

червоний перець чілі - 1 шт.

перцю горошком - 1 чайна ложка

оцет - 2 ст. ложки

зелень цибулі.

локшина

борошно — 400 грамів,

вода — 80 мл,

яйця — 3 шт,

сіль — 1 ч. л.

лавровий лист - 1 листок

Приготування:

Залийте дрібно порізаний перець чілі оцтом. Залиште мінімум на 2 години настоятись.

Залийте каркас з іншими інгредієнтами для бульйону 3 літрами холодної води. Додайте перець горошком, очищену цілу цибулину, очищену морквину.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь так, щоб бульйон тільки легенько побулькував. Варіть 1,5 -2 години.

Тим часом приготуйте локшину

Борошно просіяти в миску. Додати в борошно яйця. Замісити тісто. У воді розчинити сіль. Додати воду в миску з борошном і яйцями.

Замісити круте тісто, зібрати все тісто з країв миски в кулю. Помістити тісто в пакет і залишити на 20 хвилин.

Розділити тісто на 4 частини. Кожну частину розкачати в пласт, як можна тонше. Пласти тіста присипати борошном і залишити на 10 хвилин.

Згорнути рулетом і нарізати на смужки. Розгорнути смужки тіста і викласти на пергамент або обробну дошку, присипану борошном. Локшина готова.

Повертаємося до супу.

Залишки м'яса на каркасі повинні добре відставати від кісток. Відділяємо їх в тарілку.

Відділене від кісток качине м'ясо покладіть в бульйон разом з дрібно порізаною картоплею і лавровим листом. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть до готовності. Виймаємо і ріжемо моркву на круждальця. Цибулину видаляємо.

Готову локшину слід додавати в бульйон в останню чергу і варити 3-4 хвилини.

Зніміть качиний суп з вогню. Налийте суп так, щоб у кожній було кілька шматочків м'яса, кружалець моркви, дольок картоплі. Щедро посипте зеленою цибулею і додайте 1-2 ложки оцтової заправки з перцем чілі.

Календар свят

Травень, 2024
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1
Міжнародний день праці.
Іменини святкує Єремія.
2345
День Львова.
Пасха, Великдень, Воскресіння Христове (православні).
Іменини святкує Ірина.
6789
Літнього Миколая.
101112
День матері.
131415
Міжнародний день сім'ї.
День Європи в Україні.
16
День вишиванки.
171819
Трійця (римо-католики).
2021
Іменини Констанина і Олени.
22232425
День філолога.
26
2728293031  

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502
  • - Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації ПЛ 1240-497ПР

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!