качиний суп

качиний суп

Інгредієнти:

качиний каркас - 1шт.

локшина - 400 грамів

картопля - 2 шт.

цибуля - 1 шт.

морква - 1 шт.

червоний перець чілі - 1 шт.

перцю горошком - 1 чайна ложка

оцет - 2 ст. ложки

зелень цибулі.

локшина

борошно — 400 грамів,

вода — 80 мл,

яйця — 3 шт,

сіль — 1 ч. л.

лавровий лист - 1 листок

Приготування:

Залийте дрібно порізаний перець чілі оцтом. Залиште мінімум на 2 години настоятись.

Залийте каркас з іншими інгредієнтами для бульйону 3 літрами холодної води. Додайте перець горошком, очищену цілу цибулину, очищену морквину.

Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь так, щоб бульйон тільки легенько побулькував. Варіть 1,5 -2 години.

Тим часом приготуйте локшину

Борошно просіяти в миску. Додати в борошно яйця. Замісити тісто. У воді розчинити сіль. Додати воду в миску з борошном і яйцями.

Замісити круте тісто, зібрати все тісто з країв миски в кулю. Помістити тісто в пакет і залишити на 20 хвилин.

Розділити тісто на 4 частини. Кожну частину розкачати в пласт, як можна тонше. Пласти тіста присипати борошном і залишити на 10 хвилин.

Згорнути рулетом і нарізати на смужки. Розгорнути смужки тіста і викласти на пергамент або обробну дошку, присипану борошном. Локшина готова.

Повертаємося до супу.

Залишки м'яса на каркасі повинні добре відставати від кісток. Відділяємо їх в тарілку.

Відділене від кісток качине м'ясо покладіть в бульйон разом з дрібно порізаною картоплею і лавровим листом. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть до готовності. Виймаємо і ріжемо моркву на круждальця. Цибулину видаляємо.

Готову локшину слід додавати в бульйон в останню чергу і варити 3-4 хвилини.

Зніміть качиний суп з вогню. Налийте суп так, щоб у кожній було кілька шматочків м'яса, кружалець моркви, дольок картоплі. Щедро посипте зеленою цибулею і додайте 1-2 ложки оцтової заправки з перцем чілі.

Календар свят

Листопад, 2025
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
День працівника соціальної сфери
3
День інженерних військ
День ракетних військ тa артилерії
4
День залізничника
56
Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля під час війни і збройих конфліктів
789
Всеукраїнський день працівників культури тa майстрів народного мистецтва
10
Міжнародний день бухгалтера
11121314
Всесвітній день боротьби пpоти діабету
Міжнародний день логопеда
1516
Міжнародний день терпимості
День працівників радіо, телебачення і зв'язку
Всесвітній день пам'яти жертв ДТП
День працівників сільського господарства
17
День студента
Міжнародний день студентів
Всесвітній день боротьби проти хронічної обструктивної хвороби легенів
18
День сержанта ЗСУ
19
День працівників гідрометеорологічної служби
День скловиробника
20
Всесвітній день дитини
День індустріалізації Африки
21
Всесвітній день телебачення
День Гідності та Свободи
День десантно-штурмових військ
22
Дeнь пам'яті жертв голодоморів
23
2425
Міжнародний день боротьби зa ліквідацію насильства відносно жінок
262728
День працівника фінансового моніторингу
2930
Міжнародний день захисту інформації

Онлайн-передплата

Лубенщина онлайн-передплата

Реклама

Замовити рекламу

Як стати журналістом

Привітання в газеті

Видавництво Лубни

Погода

Погода

Курс валют

Контакти

  • Адреса редакції: 37500, м. Лубни, проспект Володимирський, 43 (вхід з двору), 2-й поверх.
  • Телефон: +38(05361)61651
  • Телефон: +38(05361)74556
  • E-Mail: Lubenschina@ukr.net

Телефони

  • Директор підприємства (редактор) (05361) 7-45-56
  • Головний бухгалтер (менеджер з реклами) (05361) 6-16-51

Інформація

  • - Директор підприємства (редактор): Олександр Міщенко
  • - Індекси 61247. 61501. 61502

Угода

  • - За точність викладених фактів відповідальність несе автор
  • - За зміст та достовірність інформації у рекламі відповідальність несе рекламодавець
  • - Редакція не завжди поділяє позицію авторів публікацій
  • - Редакція залишає за собою право скорочувати матеріали
  • - При використанні, або копіюванні матеріалів з сайту, посилання на сайт газети "Лубенщина" - обов'язкове!