ІНГРЕДІЄНТИ:
Ошийок свинячий - 1 кілограм;
Печінка - 0,5 кілограм;
Цибулина - 2-3 штук;
Часник - 5-7 зубчиків;
Сіль - 0.5 чайних ложки;
Чорний перець - за смаком;
Паприка - 1 чайна ложка;
Кмин - 1 чайна ложка;
Свинячий жир - 1 ст. ложка.
Приготування:
Викладіть на сковороду свинячий жир, розтопіть його.
Очистіть і наріжте півкільцями цибулю, обсмажте до золотистого кольору.
Слідом викладіть нарізане середніми шматочками м'ясо, додайте сіль, перець, кмин або інші спеції за смаком.
На сильному вогні обсмажити пару хвилин, потім прибрати вогонь до мінімуму і продовжувати мучити під кришкою, періодично помішуючи.
При бажанні можна додати в процесі трохи води або бульйону, але найчастіше смаженина в домашніх умовах досить соковита і не вимагає додаткової рідини.
Томіть свинину до м'якості.
Після додайте подрібнений часник і паприку. При бажанні також можете покласти дрібку перцю чилі.
Перемішайте все акуратно і через пару хвилин викладіть на сковороду печінку. Тушкуйте разом 10-15 хвилин до повної готовності.
Подавайте до столу з гарніром, овочами або зеленню.