Інгредієнти:
пекінська капуста – 150 г;
гриби (гливи) – 150 г;
свіжий огірок – 2 шт;
ріпчаста цибуля – ½ цибулини;
часник – 1 зубчик;
лимонний сік – 1 ст.л .;
оливкова олія – 2 ст.л .;
насіння кунжуту – 1 ст.л .;
перець і сіль – по 1 дрібці.
Приготування:
Найперше дрібно наріжте капусту, а огірки наріжте соломкою. Перемішайте інгредієнти в глибокій мисці.
Далі наріжте цибулю півкільцями, відправте її на сковорідку і обсмажте до золотистої скоринки буквально 3-4 хвилини.
Додайте в сковороду попередньо нарізані гливи, підсмажте їх з цибулею ще 7-8 хвилин.
Пропустіть через прес часник і додайте м’якоть в сковорідку до цибулі і грибів.
Охолодіть обсмажені інгредієнти, перекладіть їх до пекінської капусти і огірків, а потім перемішайте.
На сухій сковорідці протягом декількох хвилин обсмажуйте кунжутне насіння, постійно помішуючи його.
Посоліть і поперчіть салат, полийте його оливковою олією і лимонним соком.
Перемішайте страву, присипте зверху кунжутним насінням, викладіть на тарілку і подавайте до столу.