Інгредієнти:
мясо нутрії – 1,5-2 кг;
 морква – 200 грамів;
 цибуля ріпчаста – 300 грамів;
 часник – 3 зубчики;
 сметана – 250 грамів;
 сіль, чорний мелений перець – за смаком;
 рослинна олія – 200 грамів;
 вода – 250 мл;
 столовий оцет (9-відсотковий) – 20 мл.
Приготування:
Мясо нутрії залийте водою, додайте оцет і залиште на 2-3 години.
 Промийте мясо, промокніть рушником. Розріжте на порційні шматки.
 Моркву наріжте кружальцями.
 Цибулю наріжте тонкими півкільцями.
 Часникові зубчики дрібно порубайте.
 У глибокій сковороді або казані розігрійте олію, посмажте в ній шматки нутрії до рум’яної скоринки, перекладіть в тарілку.
 Посипте нутрію сіллю і перцем. Тимчасово відкладіть в сторону.
 У ємність, де обсмажувалася нутрія, покладіть овочі і дозвольте їм підрум’янитися.
 Покладіть обсмажені шматки нутрії до овочів.
 Сметану розведіть рівною кількістю кип’яченої води. Влийте цю суміш в ємність з нутрією і овочами, перемішайте.
 Накрийте ємність кришкою, зменшіть під нею вогонь. Тушкуйте нутрію з овочами протягом години.

 
	



