Складові:
600 г - куряче філе
200 г - нежирна сметани
2 ст. л. - майонез
2 упаковки тонкого вірменського лаваша
2 ст. л. - приправа до курки
2 шт. - свіжий огірок
2 шт. — помідор
1/2 середньої головки салату Айсберг
1/2 буханка пекінської капусти
1 шт стебло селери
4 шт. - редиска
1 шт - червоний болгарський перець
зелена цибуля, петрушка, кріп, часник, сіль.
Підготовка:
Спочатку куряче філе нарізати на смужки і обсмажити на сковороді з росли
Посипати приправою і сіллю.
А тим часом миємо і готуємо овочі до нарізки.
Пекінську капусту шинкуємо, а салат Айсберг руками рвемо.
Огірки, помідори, перець, стебло селери нарізати кубиками.
Зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля дрібно наріза Часник натираний на тонкій терці. Сметану, майонез, додаємо всю зелень, змішуємо.
Тепер охолоджене смажене філе змішуємо з овочами, додаємо наш соус, добре перемішуємо
Лаваш розрізати навпіл, щоб можна було загорнути овочі.
Овочі викладіть на край, спочатку складіть їх конвертом, а потім обкатайте в рулети.