Інгредієнти:
Оселедець - 1 рибина
Буряк столовий - 400 грам
Морква - 200 грам
Картопля - 400 грам
Зелена цибуля - 60 г.
Капуста квашена - 300 г.
Солоні огірки - 5 шт.
Зелений горошок - 200 г.
Рослинна олія - 4 ст. л.
Сіль за смаком.
Картоплю і моркву відварити до готовності, охолодити, почистити, порізати кубиками. Буряк столовий зварити, охолодити, почистити, порізати кубиками.
Нарізати кубиками солоний огірок, зелену цибулю подрібнити.
Оселедець очистити від нутрощів, шкіри, хребта і реберець. Порізати кубиками.
Всипати в глибоку миску порізані овочі: буряк столовий, моркву, картоплю, додати зелений горошок, квашену капусту, зелену цибулю і перемішати.
Додати філе оселедця і перемішати. Посолити і заправити рослинною олією.
Подавати охолодженим