ІНГРЕДІЄНТИ
- свинина — 500 гр.;
- картопля — 5 шт.;
- болгарський перець — 2 шт.;
- помідори — 5 шт.;
- молоді кабачки — 3 шт.;
- ріпчаста цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- зелень (петрушка, кріп;
- соняшникова олія для обсмажування;
- сіль і чорний перець мелений за смаком.
Приготування:
Чистимо для приготування овочі: картоплю, моркву цибулю, кабачки, солодкий перець, помідори. Миємо їх та чистимо, крім перця, помідорів і молодих кабачків
Дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо її на сковорідці.
Мясо нарізаємо на дрібні кубики, кладемо на розігріту сковороду з олією і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою упродовж 10 хвилин.
Поки готується м’ясо моркву нарізаємо тонкою соломкою.
Солодкий перець - на кубиками.
Через 10 хвилин висипаємо до м’яса нарізану цибулю. Солимо, перчимо. Смажимо на повільному вогні близько 5 хвилин. Потрібно довести цибулю до прозорості.
Настав час додати моркву. Тушкуємо м’ясо з цибулею і морквою ще 5 хвилин під кришкою.
В цей час нарізаємо кубиками картоплю. Точно так само - кабачок.
Далі в сковорідку потрібно висипати болгарський перець. Трохи посолити, для того щоб перець пустив сік. Тушкувати 5 хвилин під кришкою.
Тепер потрібно покласти картоплю і кабачок. Знову протушкувати 5 хвилин.
Після цього кладемо нарізаний кубиками помідор. Тушкуємо ще близько 10 хвилин.
Перевіряємо рагу на готовність і на сіль та перець. Якщо все подобається – знімаємо з вогню, додаємо зелень і - смачного!
Блюдо виходить неймовірно смачним і корисним.