Інгредієнти:
Філе курки - 500 г.
Печериці або інші гриби - 500 г.
Сметана 25% жирності - 300 г.
М'який сир - 200 г.
Цибуля - 2 шт.
Кріп - за смаком.
Сіль, перець.
Філе курки нарізати і обсмажити на пательні упродовж 7-10 хвилин. Гриби і цибулю нарізати дрібно і додати на пательню до м'яса та обсмажувати до випаровування рідини.
Не мешкаючи, вилити на пательню соус сметану і перемішати та дати закипіти. Мякий сир натерти на тертці з середніми вічками, зелень дрібно нашаткувати.
Половину сиру покласти в сковорідку, додати кріп, перець, сіль, перемішати і вимкнути вогонь.
Гарячий жульєн швидко розкласти по формах або у лоток. Зверху присипати сиром, що залишився. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 10-15 хвилин до рум'яності сиру. Подавати жульєн гарячим.